Kaubanduslik adsorptsioonkuivati TTR 12000 1596L/24H 11800M3/H 300PA

53,000.00 km-ta 43,442.62

Kaubanduslik adsorptsioonkuivati TTR 12000

Suurim kuivatusõhu jõudlus isegi madala kastepunktiga

Kui vajate ülivõimsat ja töökindlat Saksamaal valmistatud adsorptsioonkuivatit püsivaks niiskuse eemaldamiseks,  kuiva õhu tootmiseks keemia- , farmaatsia- ja toiduainetööstuses või masinaehituses, aga ka masinate, inventari ja hoonete kaitsmiseks korrosiooni eest , kondensaadi või hallituse teket, nt veetehnilistes rajatistes või elektrijuhtimiskeskused, siis TTR 12000 pakub sulle selleks parimad eeldused. Kuna nominaalse niiskuse eemaldamise võimsusega umbes 1596 kilogrammi päevas ja nominaalse õhuhulgaga 11 800 kuupmeetrit kuiva õhku tunnis staatilise rõhuga 300 Pa, on TTR 12000 optimaalselt varustatud väga kõrge kuiva õhu nõudega isegi jahedas keskkonnas. madala kastepunktiga.

Kirjeldus

Kaubanduslik adsorptsioonkuivati TTR 12000

kaubanduslik adsorptsioonkuivati

Suurim kuivatusõhu jõudlus isegi madala kastepunktiga

Kui vajate ülivõimsat ja töökindlat Saksamaal valmistatud adsorptsioonkuivatit püsivaks niiskuse eemaldamiseks,  kuiva õhu tootmiseks keemia- , farmaatsia- ja toiduainetööstuses või masinaehituses, aga ka masinate, inventari ja hoonete kaitsmiseks korrosiooni eest , kondensaadi või hallituse teket, nt veetehnilistes rajatistes või elektrijuhtimiskeskused, siis TTR 12000 pakub sulle selleks parimad eeldused. Kuna nominaalse niiskuse eemaldamise võimsusega umbes 1596 kilogrammi päevas ja nominaalse õhuhulgaga 11 800 kuupmeetrit kuiva õhku tunnis staatilise rõhuga 300 Pa, on TTR 12000 optimaalselt varustatud väga kõrge kuiva õhu nõudega isegi jahedas keskkonnas. madala kastepunktiga.

Kõrge jõudlusega toodetud Saksamaal

TTR 12000 sama vastupidav ja hooldussõbralik disain ning väga pikk kasutusiga ei saa teile ilma põhjuseta kasu – lõppude lõpuks on tegemist adsorptsioonikuivatiga, mis on välja töötatud ja toodetud Saksamaal Troteci originaaltoodangu kõrgeimate kvaliteedistandardite järgi. mis sisaldab eranditult juhtivate komponentide tootjate uusima tehnoloogia põlvkonna tõhusaid kaubamärgiga komponente.

TTR 12000 suure jõudlusega ventilaatoreid käitavad energiasäästlikud EC-mootorid, mille kiirust saab Duoventicu kontrolleri abil üksteisest sõltumatult reguleerida. Tänu sellele integreeritud Duoventicu õhukoguse reguleerimisele saate TTR 12000 kuivatusseadme kiiresti ja vastavalt oma vajadustele ilma ümberehitustöödeta konfigureerida: väga kuiv õhk väikese õhuvooluga, suuremad kuiva õhu kogused või maksimaalne tsirkulatsiooniõhu jõudlus mõõduka õhuvooluga.

Flowmatic S hoiab mahuvoolu usaldusväärselt sihtvahemikus

Adsorptsioonkuivati ​​TTR 12000 on standardvarustuses Flowmatic-S mahuvooluregulaatoriga, mis tuvastab ja kompenseerib automaatselt rõhukadu sensorite abil. Mahuvoolu või rõhu reguleerimist saab vastavalt vajadusele reguleerida juhtsignaali kaudu. Niipea, kui Flowmatic S registreerib kõrvalekalded, neutraliseerib see nende ja tagab seega kindlaksmääratud mahuvoolu või rõhu säilimise. See tähendab, et teil on kogu aeg pidev vajalikus koguses kuiva õhu vool.

Kõrge jõudlus isegi madalate kastepunktide korral

TTR-seeria adsorptsioonikuivatid kasutavad õhu kuivatamiseks aururõhu gradienti niiske õhu ja kuivatusrattasse sisseehitatud ülisuure pinnastruktuuriga hügroskoopse sorbendi vahel. See protsess tagab kõrge niiskuse eemaldamise jõudluse isegi madala niiskuse ja madala õhutemperatuuri korral.

TTR Trisorpi kahekordne põhimõte

TTR 12000-l on kaks eraldi õhukanalit protsessi- ja regenereerimisõhu jaoks, millest igaühel on ventilaator. Kuivatatav protsessiõhk imetakse ventilaatori abil sisse ja see voolab läbi pidevalt pöörleva kuivatusratta kuivatussektori, kus selles sisalduv niiskus eemaldatakse sorbendis sidudes ja seejärel voolab see kuiva õhuna õhu väljalaskeava.

Regenereerimisõhk imetakse sisse ka eraldi ventilaatoriga ja juhitakse läbi loputussektori. Kuna kuivatusaine ratas kuumeneb vabaneva adsorptsioonisoojuse ja regenereerimissoojuse tõttu, kasutatakse loputussektorit soojuse taastamiseks ja kuivatusratta jahutamiseks, mis vähendab ka vajalikku energiasisendit ja parandab niiskuse eemaldamise jõudlust, eriti madalama kaste korral. punktid.

Kuumutusregistri kaudu voolates õhk soojeneb ja selle suhteline õhuniiskus on äärmiselt vähenenud, nii et õhk suudab regenereerimissektori läbimisel silikageelis seostunud niiskuse uuesti absorbeerida ja väljuda väljapoole. niiske regenereerimisõhk läbi niiske õhu väljalaskeava.

Lisaväärtus ilma lisatasuta

TTR 12000 õhukuivati ​​on juba standardina varustatud paljude funktsioonide ja funktsioonidega, mis tagavad teile usaldusväärse töö, lihtsa käsitsemise ja pika kasutusea vähese hooldusega:

  • Millenium PLC juhtimismoodul täpseks energiahalduseks
  • Flowmatic mahuvoolu reguleerimine
  • Rootori pöörlemise juhtimine (rootor ja ajam)
  • Ülekuumenemise turvasüsteem taaskäivituslukuga (regenereerimisõhk)
  • Töötemperatuuri juhtimine (regeneratsiooniõhk)
  • G4 õhufilter Z-Line disainiga koos elektroonilise jälgimise ja kollektiivse hoiatustulega
  • Ühendusklemmid välised sisse/välja ja ühendusklemmid hügrostaat
  • Potentsiaalivabad kontaktid töö, vea ja filtri jaoks
  • Konfigureeritav õhu suuna muutmine
  • Tugev ja hooldussõbralik teraskorpus, tsingitud ja värvitud

Konfigureeritav õhu suuna muutmine

Praktiline detail statsionaarsel tööstuslikul kasutamisel, eriti torupaigaldusega, on TTR-seadmete konfigureeritav õhu ümbersuunamine, sest just selliste rakenduste puhul peab uusi või lisaseadmeid olema võimalik paindlikult integreerida olemasolevatesse protsessidesse.

Õhukuivati ​​korpus on juba tehases ette valmistatud õhuvoolu peegel-pööratud struktuuri jaoks, nii et seda seadet saab alati üles seada nii, et tööpool on kasutaja poole, olenemata protsessiõhu suunast. Soovi korral saab õhusuunda kohandada vastavalt teie individuaalsetele protsessidele mooduli ümberpööramise abil. Parempoolne kuiva õhu väljapuhumine ja vasakpoolse niiske õhu väljastamine – või vastupidi – pole probleeme tänu konfigureeritavale õhusuuna muutmisele.

Teenindussõbralik ehitus

Kõik TTR-seeria adsorptsioonikuivatusseadmed on loodud äärmiselt lihtsaks hooldamiseks. Lukustatavad uksed ja filtriklapid ning juhtkapi klapp võimaldavad teil igal ajal kiiret juurdepääsu kõikidele elementidele. Lisaks on vastupidav korpus optimaalselt ette valmistatud valikuliste laienduste või individuaalsete erilahenduste mahutamiseks.

Erinevad rakendusvõimalused

TTR 12000 adsorptsioonkuivatusseade on TTR 12000 adsorptsioonkuivatusseade pidevas töös isegi madalate kastepunktide korral väga kõrge niiskuse eemaldamise võimega sobiv paljudeks rakendusteks, näiteks:

  • Õhu eelkuivatus, et säilitada hügroskoopsete toodete valatavus ja voolavus ladustamis-, transpordi- ja doseerimissüsteemides
  • Protsessiõhu kuivatamine gaasiturbiinidele ja niiskuse reguleerimine gaasijaotusjaamades
  • Külmutustunnelite ja sügavkülmladude jäävabana hoidmine
  • Õhu kuivatamine või protsessiõhu kuivatamine keemia- ja farmaatsiatööstuses , elektroonika- ja pooljuhtidetööstuses või toiduainetööstuses
  • Kondensatsiooni, materjali muutumise või graanulite kokkukleepumise vältimine plasti töötlemisel
  • Protsessi õhu kuivatamine ja tehase niiskuse eemaldamine terasetööstuses
  • Õhukuivatus ja kastepunkti kontroll külmhoonetes
  • Veetehnoloogiliste rajatiste ja pumbajaamade õhukuivatus
  • Laskemoonaladude või sõjavarustuse kaupluste kliimaseade
  • Õhu kuivatamine ja kastepunkti reguleerimine puhastes ja kuivades ruumides
  • Kliimaseade kuiva õhu hoidlas või puiduhoidlates

Eelised:

  • Professionaalne kvaliteet “made in Germany” – Troteci originaaltoodang
  • Kõrge niiskuse eemaldamise jõudlus isegi madalate kastepunktide korral
  • Tugev terasest korpus, tsingitud ja värvitud
  • Usaldusväärne silikageeli sorptsioonirootor
  • Konfigureeritav õhu suuna muutmine (muundamine vähese vaevaga)
  • Duoventiline juhtimine – iga ventilaatori jõudlust saab potentsiomeetri abil eraldi seadistada
  • PLC juhtseade Millenium
  • Flowmatic juhtseade määratud mahuvoolu või rõhu konstantse sihtväärtuse hoidmiseks
  • TTR Trisorp topeltpõhimõte koos protsessi- ja regenereerimisõhu eraldi suunamisega rõhuga neutraalse tsirkuleeriva õhu tööks
  • Elektriline regeneratsioonikütteseade
  • Filtri jälgimine (õhuvoolu ja kollektiivse hoiatustule kohta)
  • Tänu paljudele varustusvõimalustele saab seda peaaegu iga rakenduse jaoks individuaalselt konfigureerida

Soovid seda toodet rendile võtta?

Täida palun all oleva vormi väljad, saada meile päring ja me võtame Sinuga edasise osas ise ühendust!