Adsorptsiooni õhukuivati TTR 13500 1790l/24h 13300m3/h 400Pa

59,100.00 km-ta 48,442.62

Adsorptsiooni õhukuivati TTR 13500

Adsorptsioon õhukuivati TTR 13500 nominaalne kuivatusvõimsus on umbes 1790 kilogrammi päevas ja nimiõhuhulk 13 300 kuupmeetrit kuiva õhku tunnis staatilise rõhuga 400 Pa. Niiskusimur TTR 13500 on optimaalselt varustatud väga kõrge kuiva õhu tekitamisga isegi jahedas keskkonnas. (madal kastepunkt).

Saadaval järeltellimisel

Kirjeldus

Adsorptsiooni õhukuivati TTR 13500

Adsorptsioon õhukuivati TTR13500 – võimsaim seade turul – valmistatud saksamaal.

adsorptsioon õhukuivati TTR 13500

Eelised:

  • Professionaalne kvaliteet “made in Germany” – Troteci originaaltoodang
  • Kõrge niiskuse eemaldamise jõudlus isegi madala kastepunkti korral
  • Tugev terasest korpus, tsingitud ja värvitud
  • Usaldusväärne silikageeli sorptsioonrootor
  • Konfigureeritav õhu suuna muutmine (muundamine vähese vaevaga)
  • Duoventiline juhtimine – iga ventilaatori jõudlust saab potentsiomeetri abil eraldi seadistada
  • PLC juhtseade Millenium
  • Flowmatic juhtseade määratud mahuvoolu või rõhu konstantse sihtväärtuse hoidmiseks
  • TTR Trisorp topeltpõhimõte koos protsessi- ja regenereerimisõhu eraldi suunamisega rõhuga neutraalse tsirkuleeriva õhu tööks
  • Elektriline regeneratsioonikütteseade
  • Filtri jälgimine (õhuvoolu ja kollektiivse hoiatustule kohta)
  • Tänu paljudele varustusvõimalustele saab seda peaaegu iga rakenduse jaoks individuaalselt konfigureerida

Adsorptsioon õhukuivati TTR 13500 nominaalne kuivatusvõimsus on umbes 1790 kilogrammi päevas ja nimiõhuhulk 13 300 kuupmeetrit kuiva õhku tunnis staatilise rõhuga 400 Pa. Niiskusimur TTR 13500 on optimaalselt varustatud väga kõrge kuiva õhu tekitamisga isegi jahedas keskkonnas. (madal kastepunkt).

Parimad tingimused näiteks püsivaks kuivuseks,  või kuiva õhu tootmiseks keemia- , farmaatsia- ja toiduainetööstuses ning masinaehituses, aga ka masinate, inventari ja hoonete kaitsmiseks korrosiooni, kondensaadi või hallituse tekke eest näiteks: veesüsteemides või elektrilistes juhtimiskeskustes.

Kõrge jõudlusega – toodetud Saksamaal

TTR 13500 eeliseks on vastupidav ja hooldussõbralik disain ning väga pikk kasutusiga – lõppude lõpuks on tegemist adsorptsioonikuivatiga, mis on välja töötatud ja toodetud Saksamaal Troteci originaaltoodangu kõrgeimate kvaliteedistandardite järgi, mis sisaldab eranditult juhtivate komponentide tootjate uusima tehnoloogia tõhusaid kaubamärgiga komponente.

TTR 13500 suure jõudlusega ventilaatoreid käitavad energiasäästlikud EC-mootorid, mille kiirust saab Duoventicu kontrolleri abil üksteisest sõltumatult reguleerida.

Tänu sellele integreeritud Duoventicu õhuhulga reguleerimisele saate TTR 13500 kuivatusseadme kiiresti ja vastavalt oma vajadustele ilma ümberehitustöödeta konfigureerida: väga kuiv õhk väikese õhuvooluga, suuremad kuiva õhu kogused või maksimaalne tsirkulatsiooniõhu jõudlus mõõduka õhuvooluga. kuiva õhu osakaal.

Flowmatic S hoiab mahuvoolu usaldusväärselt sihtvahemikus

Adsorptsioonkuivati ​​TTR 13500 on standardvarustuses Flowmatic-S mahuvoolu regulaatoriga, mis tuvastab ja kompenseerib sensorite abil rõhukadu automaatselt. Mahuvoolu või rõhu reguleerimist saab vastavalt vajadusele reguleerida juhtsignaali kaudu. Niipea, kui Flowmatic S registreerib kõrvalekalded, neutraliseerib see nende ja tagab seega kindlaksmääratud mahuvoolu või rõhu säilimise. See tähendab, et teil on kogu aeg pidev vajalikus koguses kuiva õhu vool.

TTR-seeria adsorptsioonikuivatid kasutavad õhu kuivatamiseks aururõhu gradienti niiske õhu ja kuivatusrattasse sisseehitatud ülisuure pinnastruktuuriga hügroskoopse sorbendi vahel. Eeltoodud protsess tagab kõrge niiskuse eemaldamise jõudluse isegi madala niiskuse ja madala õhutemperatuuri korral.

TTR Trisorpi kahekordne põhimõte

TTR 13500-l on kaks eraldi õhukanalit protsessi- ja regenereerimisõhu jaoks, millest igaühel on ventilaator. Kuivatatav protsessiõhk imetakse ventilaatori abil sisse ja see voolab läbi pidevalt pöörleva kuivatusratta kuivatussektori, kus selles sisalduv niiskus eemaldatakse sorbendis sidudes ja seejärel voolab see kuiva õhuna õhu väljalaskeava.

Regenereerimisõhk imetakse sisse ka eraldi ventilaatoriga ja juhitakse läbi loputussektori. Kuna kuivatusaine ratas kuumeneb vabaneva adsorptsioonisoojuse ja regenereerimissoojuse tõttu, kasutatakse loputussektorit soojuse taastamiseks ja kuivatusratta jahutamiseks, mis vähendab ka vajalikku energiasisendit ja parandab niiskuse eemaldamise jõudlust, eriti madalama kaste korral. punktid.

Kuumutusregistri kaudu voolates õhk soojeneb ja selle suhteline õhuniiskus on äärmiselt vähenenud, nii et õhk suudab regenereerimissektori läbimisel silikageelis seostunud niiskuse uuesti absorbeerida ja väljuda väljapoole. niiske regenereerimisõhk läbi niiske õhu väljalaskeava.

Soovid seda toodet rendile võtta?

Täida palun all oleva vormi väljad, saada meile päring ja me võtame Sinuga edasise osas ise ühendust!