+372 5670 4022 | +372 5332 2258 | info@proair.ee

Aadress: Kuma tee 6, Peetri |  E-N 9.00-18.00, R 9.00-17.00, L-P kokkuleppel

Ostukorv

Ostukorvis tooteid ei ole

TTK 99 HEPA: õhukuivati ​​ja õhupuhasti ühes seadmes

Niiske suveilm suurendab õhuniiskust ka siseruumides. Liikumine ja isegi hingamine muutuvad raskemaks. Niiskuse tase ulatub kiiresti üle talutava 60% piiri. Kui see veelgi suureneb, on hallituse tekke oht. See aga seab meie tervise ohtu! TTK 99 HEPA – õhukuivati ​​ja õhupuhasti ühes. Hingamine muutub taas lihtsamaks. Bakterid, viirused, tolm, eosed, õietolm ja allergeenid filtreeritakse välja 95% efektiivsusega.

Maksimaalne niiskuse eemaldamine, sealhulgas HEPA õhupuhasti

Õhukuivati ​​ja õhupuhasti TTK 99 HEPA tagab usaldusväärselt ja püsivalt tervisliku sisekliima . Pakub kuni 90 m² või 230 m³ suuruste ruumide puhul kõrget niiskuse eemaldamise jõudlust kuni 31 liitrit päevas. See muudab seadme ideaalseks keskmise suurusega kontoritesse ja eluruumidesse. Samal ajal puhastab õhku eel- ja HEPA filtrist koosnev topeltfiltrisüsteem ning eemaldatakse 95% haigustekitajatest.

Suurepärane jõudlus, hea kasutatavus ja stiilne disain

Võimsa TTK 99 HEPA-ga saate hingata vabalt ja sügavalt. Saate kasu selle laiast funktsioonide valikust ja silmapaistvast disainist kogu seadme käsitsemise ajal.

  • Neli töörežiimi, sealhulgas öörežiim, ja kahekiiruseline ventilaator muudavad 2-in-1 õhukuivati ​​kasutamise lihtsaks ja täpseks. Pesukuivatusrežiim loob kasutamisel suurema paindlikkuse .
  • Tänu hügrostaadi juhtimisele reguleeritakse õhuniiskust soovitud tasemele. Sihtväärtusi saab vabalt valida vahemikus 30% kuni 80%.
  • TTK 99 HEPA selge disainiga juhtpaneel on hästi kergesti mõistetav. Digitaalekraan näitab hetke niiskuse väärtust , eelseadistatud niiskust ja taimerit . Esiküljel olev värviline LED-ekraan näitab esmapilgul kolmes värvitoonis siseõhu kvaliteedi olekut.

Ainult tõelised HEPA filtrid tagavad tõelise HEPA jõudluse

Ainult True HEPA klassifikatsioon tagab optimaalse kvaliteedi. Seetõttu tuleks õhupuhastajaid ja filtreid ostes pöörata tähelepanu õigele nimetusele.