Töötelk K seeria 250 K 250*250*200 kollane

1,029.00 km-ta 843.44

Töötelk K seeria 250K 250*250*200 kollane

Asjaolu, et seda saab seadistada sekunditega, on kindlasti 250 K eriline eelis. Teised on kindlasti optimaalne kaitse vihma ja külma eest, lihtne puhastamine pärast kasutamist ja väike kaal maksimaalse liikuvuse tagamiseks.

Saadaval järeltellimisel

Kirjeldus

Töötelk K seeria 250K 250*250*200 kollane

töötelk

Asjaolu, et seda saab seadistada sekunditega, on kindlasti 250 K eriline eelis. Teised on kindlasti optimaalne kaitse vihma ja külma eest, lihtne puhastamine pärast kasutamist ja väike kaal maksimaalse liikuvuse tagamiseks.

Töötelki saab kasutada väga erinevatel stsenaariumidel: Töid juhtkarpide, kanalisatsioonipumpade või tsiviilehituses saab teha kaitstult erinevate keskkonnamõjude eest. Kindlasti on sellel positiivne mõju täisgraafikule, sest tellimusi saab nüüd täita ka siis, kui ilmastikuolud on halvenenud.

5-sekundi-töö-telgiks

Teiseks plussiks on töötelgi ruumikas põrandapind ja lae kõrgus.

K-seeria töötelgid on valmistatud veekindlast, pleekimatust PVC-kangast, mis on vastupidav erinevatele ilmastikutingimustele. Need pakuvad tõhusat vihma- ja külmakaitset eelkõige kaabelvõrgu- või paigaldustöödel ning võimaldavad katkematut tööd halva ilmaga. Soojustatud telgiriie on topeltõmblusega, kergesti puhastatav ning seda saab probleemideta desinfitseerida ka keemiliste desinfektsioonivahenditega. Vajadusel võib Trotec tarnida spetsiaalseid elektrilisi küttekehasid nagu  TEH 70 , TEH 100 ,  TDE 95 või paagita õliküttekeha IDS 30 F salongi soojendamiseks, aga ka spetsiaalseid õhukuivateid nagu TTR 400 D või  DryBoxiga TTR 500 D siseruumides ringleva õhu kuivatamiseks.

töötelk

Väljas halva ilmaga varjualune, sisetööde ja varustustelk

K-sarja telke soovitatakse ka siseruumides mobiilseks kasutamiseks. Näiteks renoveerimis- või remonditöödel kaubanduskeskustes, mis on avalikkusele avatud. Või meditsiinilise isolatsiooni ja varustusjaamana haiglates, sõjaväehaiglates ning  hädaabiteenistustes ja katastroofitõrjes . Hügieenitundlikel eesmärkidel saab kõiki telke varustada kombineeritud  TAC õhupuhasti  ja  ülitõhusa HEPA tahkete osakeste filtriga (H14)  , et luua telgi sees viirusevaba ja hügieeniliselt täiuslik õhukvaliteet.

Varustatud kõige vajalikuga ja seda saab varustada mis tahes lisavarustusega

Ka standardversioonis pakuvad kõik K-seeria valge, kollase, sinise ja punase värvi telgid rohkem mugavust ja varustust kui teiste tootjate võrreldavad lahendused.

  • Telgi eesmine sissepääs on tõmblukuga avatav, moodustades kolmnurga.
  • Tagumist lukuga toiteava kasutatakse  vastavalt vajadusele telgi sisemuse ventilatsiooniks , soojendamiseks , niiskuse eemaldamiseks või õhu puhastamiseks .

Muud 250 K eriomadused ja andmed:

  • madal kulumiskindlus ja vastupidavus
  • Põhimõtteliselt hooldusvabad komponendid tänu hoolikale töötlemisele
  • Klaaskiust postid
  • Kvaliteetsest polüestrist valmistatud telgiriie
  • takjapaelaga täiendavad vihmakaitseribad kõikidele tõmblukkudele
  • Helkurribad parema nähtavuse tagamiseks
  • Plastikust telgijalad
  • Mõõdud P x L x K: 250 x 250 x 200 cm
  • Kaal: umbes 27 kg
  • Kaasas kandekott

Soovid seda toodet rendile võtta?

Täida palun all oleva vormi väljad, saada meile päring ja me võtame Sinuga edasise osas ise ühendust!