+372 5670 4022 | +372 5332 2258 | info@proair.ee

Aadress: Kuma tee 6, Peetri |  E-N 9.00-18.00, R 9.00-17.00, L-P kokkuleppel

Ostukorv

Ostukorvis tooteid ei ole

Ehituskuivati ​​TTK 170 ECO avaldab muljet ehitusplatsidel ja renoveerimisel kuivatusvõimsusega kuni 52 liitrit 24 tunni jooksul

Ehitus- ja renoveerimistööstuse spetsialistid peavad seda tipptulemust heaks. Kuna kaubanduslik õhukuivati ​​TTK 170 ECO saavutab ka ülimalt vastupidava välimuse ning ülimalt atraktiivse hinna ja kvaliteedi suhte, on meie kliendid ülimalt rahul antud lahendusega. Antud seadmete osas on nõudlus suur.

Suure jõudlusega kaubanduslik õhukuivati ​​TTK 170 ECO sobib hästi nii kuivatuskesta ehitamiseks kui ka veekahjustuste taastamiseks. Kuna see on varustatud automaatse kuuma gaasi süsteemiga isegi madalatel temperatuuridel. Nii saate välistada ehitusprojektis vajalikest kuivatusprotsessidest tingitud suuremad viivitused ja kahjustuste korral ruumide kuivamist tohutult kiirendada, mis vähendab oluliselt hallituse kasvu ohtu.

Teie eelised lühidalt – kaubanduslik õhukuivati ​​TTK 170 ECO …

  • veenab maksimaalse niiskuse eemaldamise võimsusega 52 l/ööpäevas eralduva õhuhulgaga 350 m³/h ja sobib ruumidesse kuni 90 m² või 230 m³.
  • Tänu professionaalsele automaatsele kuumagaasisüsteemile saavutab see kõrge õhuniiskuse väärtuse isegi madalatel temperatuuridel kütmata ruumides või jahedatel ehitusplatsidel.
  • Välise kondensaadi äravoolu ja valikuliselt saadaoleva kondensaadipumbaga sobib see ideaalselt pikemaks ja järelevalveta kuivaks hoidmiseks. Muide, kestuse saab täpselt määrata integreeritud töötundide loenduri abil – see on ideaalne lahendus kommertsrakendusteks.
  • on ka ühendus h jaoks niiskusest sõltuva kuivatuskontrolli jaoks.
  • annab väärtusliku panuse kliimakaitsesse, kasutades külmutusagensina propaani (R290). Erinevalt sünteetilistest külmutusagensidest ei ole keskkonnasõbralikul propaanil osoonikihti kahandavat potentsiaali (ODP=0) ega märkimisväärset kasvuhooneefekti (GWP=3).
  • võimaldab seda hõlpsasti ühelt töökohalt teisele teisaldada ning kasutada karmides keskkondades ja keerulisel maastikul. Sest TTK 170 ECO-l on jõuline teraskonstruktsioon transpordikäepidemega käru konstruktsioonis ja mahutab oma suurte ratastega palju.
  • pakub täiendavat transpordiohutust seadme tagaküljel asuva praktilise kaablihoidikuga. Kuna kaubanduslik õhukuivati ​​on varustatud ka tõhusa pöörleva kolbkompressoriga, saab hooldussõbralikku seadet transportida ja hoida igas asendis.

Kaubanduslik õhukuivati ​​TTK 170 ECO – kaubamärgi kvaliteet firmalt Trotec

Kasutage Troteci kaubamärgi kvaliteeti kõrge väärtuse, ohutuse ja funktsionaalsuse tagatisena – Trotec kaubad Pro Air OÜ -st.